onsdag 12. oktober 2011

Styremøte 12. oktober 2011

Møtesaker denne gang er trekking av trimbøkene fra Gemmameri, Baiskit og Nappen.
Premiene denne gang er gitt som gavekort fra Gammen Sport og Leker. Det er i alt registrert 2813 besøk på 1. varden (Gemmameri). Den som har flest turer, og vinner av gavekort pålydende 200 kr er Ann Sissel Bjørklid og Ask med 107 turer. I tillegg trekker vi ut en tilfeldig voksen og et tilfeldig barn som vinner gavekort pålydende 100 kr. fra Gammen Sport og Leker. Vinnere av disse premiene er: Martine Myrslett Bakke, og Tora Myrslett Warth.
Det er registrert 2316 turer til 2. varden ( Baiskit ).Den som har flest turer, og vinner av gavekort pålydende 200 kr er Ann Sissel Bjørklid og Ask med 107 turer. I tillegg trekker vi ut en tilfeldig voksen og et tilfeldig barn som vinner gavekort pålydende 100 kr. fra Gammen Sport og Leker. Vinnere av disse premiene er: Torill Hole, og Sigurd Dyrstad.
Det er registrert 180 turer til Nappen. Den som har flest turer og vinner av gavekort pålydende 200 kr er Kåre Gunnar Hansen med Kela og Mosti med 50 turer. I tillegg trekker vi ut en tilfeldig voksen og et tilfeldig barn som vinner gavekort pålydende 100 kr. fra Gammen Sport og Leker. Vinnere av disse premiene er: Kari Bråten og Jonas Marelius Jensen.
Gratulerer til alle vinnerne!

Ingen kommentarer: